Lleida tindrà una guia turística adaptada per a persones sordes a finals d’any

Comparteix

TURISME DE LLEIDA

El tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, s’ha reunit aquest dimarts amb els i les representants de la Llar de les Persones Sordes de Lleida, encapçalats per la presidenta,Margarida Estradesa, per a concretar les iniciatives que puguin millorar l’accessibilitat de les persones amb algun tipus de discapacitat auditiva als productes i atractius de la ciutat.

En aquest sentit, es treballarà en la primera guia turística de Lleida adaptada 

per a persones sordes, que veurà la llum a finals d’aquest any i que s’elaborarà en col·laboració amb Turisme de Lleida.


En el marc de la col·laboració iniciada, el president de Turisme de Lleida ha convidat els i les membres de la Llar del Sord a assistir a les visites guiades al Castell Templer de Gardeny, els caps de setmana. Progressivament s’anirà fomentant el turisme inclusiu a la resta de visites guiades que realitza Turisme de Lleida. S’ha de remarcar que des de fa anys, qualsevol persona amb algun tipus de discapacitat que vulgui gaudir de les visites guiades, pot sol·licitar-ho i l’acompanya un/a guia o assistent. 

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *