Tornen les Nits de Lluna plena al Claustre amb música popular brasilera

Comparteix

SEU VELLA

La música popular brasilera i el pop espanyol ompliran de sonoritat el claustre de la Seu Vella el pròxim dimecres, 26 de maig, arran de la nova activitat programada pel Consorci del Turó amb motiu de les Nits de Lluna plena al Claustre. En aquesta ocasió, els protagonistes seran Lis Souza i Tony Santos, components del grup LisTon, que oferiran un concert amb el seu repertori.

El concert està previst que comenci a les 21.30 h, tot i que es podrà accedir al recinte mitja hora abans. El preu de l’activitat és de 2 euros, tret dels menors de 7 anys que tenen l’accés gratuït. Les entrades es poden adquirir únicament online, a través de la plataforma www.ticketara.com.

L’aforament està limitat a 150 persones i serà obligatori l’ús de la mascareta.

Les Nits de Lluna plena al Claustre són una proposta per a fer una visita diferent, sensorial, una nova manera d’aproximar-se i compartir el patrimoni de tots en un espai tan suggeridor com és el claustre de la Seu Vella en les nits de lluna plena. En cada ocasió s’inclou una activitat al voltant del teatre, la música, la poesia, la dansa, el cinema, etcètera. 

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *