Gegants de diferents col·lectius de Lleida participen a la Festa Major

Comparteix
L’ambient festiu a la ciutat també s’ha gaudit aquest matí amb visites guiades, el concert de Xiula, el Vermouth electrònic o la XII Trobada de plaques de cava

REGIDORIA DE JOVENTUT, FESTES, TRADICIONS I ESPORTS

Gegants de diferents col·lectius de Lleida han participat en la Trobada Gegantera que, per 37è any, forma part de les propostes de la Festa Major de Lleida. Enguany, la cita ha comptat amb la presència de gegants del Col·lectiu Cultural Cappont, de la Marge Esquerra del Riu Segre, del Grup Cultural Garrigues, del Patronat del Corpus, dels Gegants de Lleida, dels Gegants de Pardinyes, dels Grallers i Geganters Jaume I, de l’AFA la Faldeta (llar Borràs), dels Maristes Montserrat, de l’AMPA Escola Pràctiques I i dels Gegants de l’IEI, que han estat acompanyats musicalment per “Els Carreter”.

Després de la plantada a la plaça Blas Infante, s’ha fet la cercavila, que han seguit centenars de lleidatans i lleidatanes, per la passarel·la de l’avinguda Madrid, passant per davant del monument als Gegants, pel carrer Saracíbar, l’avinguda Blondel, la plaça de la Catedral, els carrers Major i Cavallers i fins la plaça de Sant Joan. Ja a la plaça, han fet el ball final, al so dels timbals i les gralles, amb una plaça plena d’ambient familiar i festiu.


Matí amb ambient festiu a la ciutat

Aquest matí de diumenge de Festa Major s’ha viscut un ambient festiu a la ciutat amb visites guiades a les Adoberies de Lleida, organitzada per la Secció d’Arqueologia de l’Ajuntament de Lleida o la “Lleida City Tour” de Turisme de Lleida.

Així mateix, la plaça Sant Francesc ha acollit la XII Trobada de plaques de cava de la Festa Major.

Els Camps Elisis també s’han omplert de diferents activitats. Al Parc dels Somriures amb els “Jocs de fusta” de Festa i Fusta, el concert “Big Chicken” de Xiula i el Vermouth Electrònic AM+ amb els Dj’s: Alecsa, Lluís Ribalta, Air Un, Naio Decler i Nito.

Per més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *