FESTA DE LA GASTRONOMIA

Comparteix

FESTA DE LA GASTRONOMIA OBERTA A TOTHOM I EN FORMAT ‘TARDEO’ AL MERCAT DEL PLA

El mateix dilluns a les 18.30h començarà la FESTA DE LA GASTRONOMIA oberta al públic en general  al Mercat del Pla.  Organitzada per l’Ajuntament de Lleida juntament amb Hostaleria de Lleida, serà una festa en format  ‘tardeo’ i música d’un DJ de tapes a càrrec de 14 reconeguts xefs lleidatans acompanyades d’una degustació dels millors vins de la DO Costers del Segre 2023 i una selecció de cerveses San Miguel en que es donarà a conèixer el flamant JOVE CUINER 2024.

 

Els restaurants participants són: El Dien (Vallfogona de Balaguer), Lo Ponts (Ponts), Saroa (Lleida), Pessets (Sort), Fonda Farré (Baro), Carballeira (Lleida), Aimia (Lleida), Hostal Benet (Les Borges Blanques), L’Espurna (Lleida), El Barri (Lleida), Isidre (Lleida), QR Cafè (Lleida), Txoko (Lleida), Ferreruela (Lleida) i Sucre i Disseny (Alcarràs).

Una festa, oberta a tothom i a preus populars, que transmet la força de l’hostaleria lleidatana propera a la societat. L’esdeveniment tindrà lloc al Mercat del Pla a partir de les 18.30h. Els tiquets ja es poden adquirir a: https://www.horecalleida.es/no-et-perdis-la-festa-de-la-gastronomia-daquest-dany-2/

Per a més informació fes click aquí.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *