El nou T-ROC té personalitat

Comparteix

El disseny característic SUV del Nou T‑Roc evoca una forta personalitat: la teva. Descobreix el seu disseny exterior que combina a la perfecció amb la confiança que desprèn a cada quilòmetre recorregut. Acapararàs totes les mirades amb les llums, els colors i els acabats del Nou T‑Roc, l’aposta amb més caràcter de Volkswagen.

El disseny exterior destaca amb un frontal esportiu, bandes cromades, sostre de color contrastat… Nous detalls de disseny que podràs combinar com vulguis per reflectir el teu caràcter. Tu decideixes quina combinació de llanta i pneumàtics reflecteixen millor l’expressivitat del teu cotxe: acabats Style i R‑Line amb llantes d’aliatge Misano de 19 polzades amb tall de diamant, què et semba? I gràcies a la seva il·luminació, fes-te veure!

Les característiques llums diürnes LED i les posteriors criden l’atenció des de lluny, igual que la projecció del logotip que il·lumina la zona d’entrada quan s’obren les portes davanteres. I tot el que és bo de l’exterior, també ho trobaràs a l’interior del Nou T‑Roc. Sent el tacte suau del quadre de comandament amb costures decoratives, les modernes superfícies tàctils i l’elegància dels seients en cuir a l’acabat Style. No t’ho pensis més i descobreix-lo al concrecionari de Garaje Dalmau de Lleida. 

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *