La importància de revisar el teu cotxe després de vacances

Comparteix

4 elements indispensables a tindre en compte a l’hora de revisar l’estat del teu vehicle.

Tant si has gaudit d’unes merescudes vacances com si no, probablement hauràs utilitzat el cotxe més de l’habitual aquest estiu, potser aprofitant el cap de setmana o marxant uns dies de descans. Sigui com sigui, és important revisar el vehicle, ja que, durant aquesta època, se’ls exigeix “més treball” que qualsevol altre moment de l’any.

Per poder evitar avaries que puguin sorgir a la carretera pel desgast i sobreesforç del cotxe, et comentem els principals elements del vehicle que cal revisar. Agafa apunts!

Pneumàtics i frens

Són els elements més rellevants i els que requereixen més atenció després de les vacances. L’ideal és revisar la pressió i comprovar la profunditat del dibuix del pneumàtic. En cas que sigui menys d’1,5 mm, és una senyal clara per plantejar-te un canvi i així evitar relliscades durant les pluges de tardor. També és important comprovar l’estat dels frens, ja que la calor de l’estiu contribueix al deteriorament de les pastilles.

Líquids

El nivell de diversos líquids del cotxe es veuen afectats després de llargs desplaçaments i per això és necessari fer una visita al teu taller de confiança per a fer un petit control de tots ells. El líquid refrigerant, el de fre i el lubricant són uns dels més importants a revisar per garantir un perfecte funcionament el motor.

Carrosseria

És un altre element a tenir en compte perquè com més quantitat de brutícia acumuli el cotxe, més possibilitats de deteriorament tindran els elements externs del cotxe. Recomanem netejar-lo a fons i amb productes especialitzats  i adequats per un estat perfecte de la pintura. Així mateix, netejar l’interior també és important, i més encara per la possibilitat d’haver acumulat diferents textures de terra, com poden ser sorra o fang durant les vacances.

Així doncs, una revisió després de vacances et pot estalviar accidents o contratemps que puguin sorgir a la carretera, t’animem a fer-la i conduir sempre amb seguretat. Bon viatge!

Apropa’t al teu taller de confiança i pren-te cura dels elements més rellevants del cotxe.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *