La Paeria organitza la Diada de Sant Jordi seguint el Pla Específic emès per la Generalitat

Comparteix

En aquest plec de mesures amb instruccions del PROCICAT es recomana dur a terme un Sant Jordi presencial limitat només al sector professional del llibre i la flor, en un espai acordonat i amb aforament controlat

REGIDORIA DE CIUTAT I CULTURA

L’Ajuntament de Lleida ha organitzat la Diada de Sant Jordi seguint les indicacions recollides al Pla Específic que va emetre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya amb instruccions del PROCICAT, que la majoria de les principals ciutats del país han acordat seguir. En aquest plec de mesures es recomana dur a terme un Sant Jordi presencial limitat només al sector professional del llibre i la flor, en un espai acordonat i amb aforament controlat.

El regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, ha explicat que “som a les portes d’un Sant Jordi atípic i enguany, malgrat que es podrà celebrar parcialment i amb limitacions, la situació sociosanitària no ens permet de fer-ho com hauríem desitjat”. Per tant, aquest any no serà possible la presència de les entitats que tradicionalment  han contribuït a fer de Sant Jordi una diada especial.

Rutllant ha posat de relleu que “comprenem que això suposi un trasbals per a moltes de les entitats i col·lectius que volien ser al carrer per Sant Jordi, però la manifesta voluntat de contenció de la pandèmia ens obliga a ser més rigorosos amb l’objectiu d’atendre les mesures recomanades per a la protecció de la ciutadania”.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *