Guillem Boneu, president de l’EMD Sucs

Comparteix
L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha presidit aquest vespre la constitució de la nova junta del municipi i anuncia que assumirà des de l'alcaldia les relacions amb Sucs i Raimat

Boneurevalida la presidència, que ostenta des de l'any 2011

L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha presidit el ple de constitució de la Junta de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Sucs en què s'ha investit Guillem Boneu com a alcalde pedani.

En la seva intervenció, el paer en cap, Fèlix Larrosa, s'ha posat a disposició dels veïns i veïnes de Sucs i els ha garantit "una escolta activa i permanent, que ens ha de permetre sumar plegats per aconseguir els avenços necessaris per fer de Sucs un gran lloc per viure i per desenvolupar-hi els vostres projectes". "Sucs és Lleida i Lleida és Sucs i per això hem d'anar de la mà", ha dit Larrosa. En aquest sentit, l'alcalde ha anunciat que assumirà directament des de l'alcaldia les relacions amb Sucs i Raimat i ha destacat que "treballarem plegats perquè Sucs sigui el poble que us mereixeu i somieu"

L'alcalde Larrosa ha expressat el desig que Sucs sigui, juntament amb Raimat, un agent col·laborador de la Paeria per poder materialitzar les inversions prioritàries pels pròxims anys. També ha remarcat la necessitat de potenciar l'alt valor natural i el vessant turístic de Sucs i impulsar les inversions que ho han de permetre.
El reelegit president de l'EMD de Sucs, Guillem Boneu, que ostenta el càrrec des de l'any 2011, ha agraït el suport del veïnat que ha fet possible continuar encapçalant el govern de Sucs i ha mostrat la seva voluntat de continuar treballar per l'avenç de l'EMD. En la seva intervenció, Boneu ha demanat a l'Ajuntament de Lleida que compti amb el municipi per formar part de projectes Next Generation vinculats a l'energia i les plaques fotovoltaiques. També ha expressat la necessitat de disposar de vivienda social per a joves i ha demanat la renovació del conveni existent amb la Paeria per ampliar aspectes com les competències en camins.
Nova Junta de l'EMD de Sucs
La nova composició de la Junta de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Sucs és:
- President: Guillem Boneu
- PSC-Units-CP: M. Antònia Manchó Mingot, Valentin Domingo Majos, Núria Gatius Farras, Francisco Manchó Domingo, Ramon Buchaca Pérez, Iván Montornés Rivera, M.Luisa Roma Cots
- ERC-AM: Alejandro Serra Gabernet, Núria Chambert Tomas
- JcCat Lleida-Compromís Municipal: Laura Berenguer
En el decurs del ple de constitució, l'alcalde de Lleida ha pres el jurament del càrrec al president de l'entitat. Tot seguit, Fèlix Larrosa ha pres el jurament o promesa als vocals de l'EMD i ha declarat constituïda la Junta. A continuació, el paer en cap ha imposat les insígnies de Lleida als vocals i ha fet el mateix amb Guillem Boneu, a qui, a més, ha imposat la insígnia de Sucs i li ha lliurat la vara.
L'acte ha acabat amb la imposició de les insígnies de Sucs als vocals de la Junta per part de l'alcalde pedani i amb els parlaments del paer en cap Fèlix Larrosa i de Guillem Boneu.
Han assistit a l'acte els regidors Begoña Iglesias, Carlos Enjuanes, Cristina Morón, Carme Valls, Anna Miranda, Pilar Bosch, Xavier Blanco i Jackson Quiñónez  de l'equip de govern del PSC, Maria Antònia Maller (Grup municipal PP), Jordina Freixanet, Juanjo Falcó, Xavier Estrada i Anna Costa (Grup Municipal d'ERC), Violant Cervera ( Grup municipal Junts Per Catalunya Lleida), Glòria Rico i Josep Roca (Grup municipal Vox) i Laura Bergés (Grup municipal Comú de Lleida).

Per a més informació visiteu la seva pàgina web: lapaeria.cat

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *