Cribratges massius entre la joventut durant els següents dos dijous de juliol

Comparteix

El dia 15 s’iniciaran a la plaça Ricard Viñes, de 7 de la tarda a 10 de la nit, per a joves de 16 a 30 anys

SALUT PÚBLICA

El Departament de Salut, en col·laboració amb l’Ajuntament de Lleida, a través de les regidories de Salut i Joventut, Creu Roja i Protecció Civil, té previst realitzar els pròxims dies diversos cribratges massius entre els joves de 16 a 30 anys, davant l’augment de casos positius de Covid detectats en els darrers dies arreu del país, amb la finalitat de diagnosticar i trencar la cadena transmissora.

Aquests cribratges es realitzaran inicialment els següents dos dijous de juliol en sengles indrets diferents de Lleida, per a facilitar l’accés d’aquest sector de la població als equipaments provisionals que s’habilitaran temporalment en altres places de la ciutat.

El primer dia que es realitzaran aquests cribratges serà el pròxim dijous, 15 de juliol, a la Zona Alta de la ciutat, per la qual cosa, entre les 7 de la tarda i les 10 de la nit, s’habilitarà un dispositiu sanitari a la plaça Ricard Viñes.

El següent dijous, 22 de juliol, en el mateix horari, es prosseguiran els cribratges en un altre dispositiu sanitari que s’habilitarà en un altre espai públic encara a concretar i sobre el qual s’informarà oportunament.

El Departament de Salut no descarta ampliar un dia més els cribratges, en funció dels resultats dels dos primers dijous.

Amb la finalitat de preservar la privacitat dels joves que participin en aquests cribratges, es recorda als mitjans de comunicació que no podran agafar imatges de l’interior de l’equipament sanitari. 

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *