Diferents opcions existents a l’hora d’adquirir un vehicle

Comparteix

Quan arriba el moment comprar un vehicle, són moltes les preguntes que sorgeixen abans de prendre la decisió definitiva. Quin cotxe em convé? Saps la diferència entre cotxe nou i d’ocasió? I un km 0? Quines garanties tinc a l’hora de comprar un cotxe de gerència? En aquest article desvelem aquests dubtes i finalment sàpigues quines són les diferències existents a l’hora d’adquirir-ne un.

Si no estàs segur de la diferència que comporta tots aquests termes, agafa apunts, ja que l’adquisició d’un vehicle és una de els inversions més importants al llarg de la nostra vida.

VEHICLE NOU

En aquest cas, un model nou és aquell que el client decideix segons les característiques desitjades, podent personalitzar la motorització, el color, els acabats i l’equipament. La matricula és nova i normalment comporta un cert temps d’espera abans de rebre’l.

VEHICLE ES STOCK

Són models de cotxes disponibles de forma immediata per ser matriculats. Normalment corresponen a models més venuts que no poden personalitzar-se, de manera que el comprador l’adquireix amb les característiques que venen de sèrie. Aquests tipus de vehicles normalment disposen de rebaixa i la seva disponibilitat és immediata.

VEHICLE DE GERÈNCIA

Aquest nom és el que caracteritza els cotxes amb poc quilometratge, en aquest cas utilitzats per treballadors de la marca del cotxe per períodes curts de temps. Aquest tipus de vehicles són una bona opció per tots aquells que necessiten totes les garanties del fabricant, pràcticament nou (amb una antiguitat que no ha de superar els 6 mesos) i a un preu possiblement interessant. Aquests cotxes es poden trobar a la majoria de concessionaris.

VEHICLE SEMI-NOU

Aquests cotxes són els que no superen els 2 anys d’antiguitat i els 25.000 quilòmetres. No són automòbils nous però disposen de garantia dels concessionaris, normalment d’1 o 2 anys. D’aquesta manera són una bona opció per adquirir un vehicle que ha tingut un usatge limitat, amb una vida útil per devant i a un preu bastant inferior al model nou equivalent.

VEHICLE D’OCASIÓ O SEGONA MÀ

En aquest últim cas, ens referim a cotxes que han estat utilitzats por com mínim per un propietari, i han tingut un usatge i desgast normal. Tenen més de 2 anys d’antiguitat i un quilometratge variable. Si optem per aquest tipus de cotxe, no estarem buscant aquell que ofereix totes les garanties de fàbrica o un estat impecable, tot dependrà del preu que estem buscant i quin ús volem fer-ne.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *