Com fer de la nostra terrassa, un temple per aquest estiu

Comparteix

Text de Sara Mounadi, estudiant d’interiorisme

Ha arribat la calor, el bon temps i les ganes de convidar i compartir moments amb els amics i familiars. Si tens terrassa, jardí o balcó, et donem uns consells per convertir aquest racó en el lloc ideal per passar una bona estona a la fresca. També et parlem de les últimes tendències decoratives per a exteriors i com convertir-los en verdaders temples del relax.

Aquesta temporada d’estiu 2022 arriba l’estil Mediterrani, un estil naturalista en els quals predominen materials com: làmpades i cadires de vímet, testos i gerros de terracota, fusta i bambú. Tots aquests elements combinats amb colors freds com el blau, el blanc i el gris, proporcionen equilibri i naturalitat. Si vols aconseguir un espai amb aquest ambient inspirat a l’estil Mediterrani, apunta’t aquests consells:

  • Utilitza objectes de color blau i blanc, una gamma cromàtica que no pot faltar perquè és la que caracteritza el color del mar. Un exemple seria una paret blanca combinada amb coixins blaus.
  • Al ser un estil molt naturalista, les plantes poden ser un element ideal per complementar el nostre racó. Palmeres, plantes amb fulles enfiladisses, cactus i flors de colors vius combinaran a la perfecció, aportant color i elegància a l’espai. També comptar els retorçats troncs d’una olivera ens transportarà immediatament a paisatges purament mediterranis.
  • Els teixits que vesteixen la nostra zona exterior d’estil mediterrani podrien semblar un element secundari, però és molt el pes decoratiu que sustenten. Per això, triarem teles confeccionades amb materials naturals, principalment lli i cotó, i entonats una vegada més amb la paleta de colors clars i naturals.
  • Decoració amb mobles de fibres naturals, com per exemple butaques de rotang o tauletes de fusta.

Si tens oportunitat de poder gaudir del teu espai exterior, t’animem a que t’endinsis en aquest estil tan fresc i natural durant aquest estiu. T’animes a sumar-te a l’estil Mediterrani? 

L’estil mediterrani és sinònim de claredat, brisa marina i sobrietat natural. Un estil gestat a la vora del Mare Nostrum, des de les illes gregues, les costes de Turquia, Itàlia França o Espanya fins al litoral del nord d’Àfrica.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *