Canvia el sòl de casa amb vinílic autoadhesiu

Comparteix

Si t’has plantejat canviar el sòl de casa teva o d’alguna habitació però sense voler fer obres ni passar-te de pressupost, el sòl vinílic és la solució que busques!

Els sòls vinílics autoadhesius són una solució efectiva, senzilla i econòmica de renovar qualsevol classe de sòl, fàcils de posar i per fer-ho un mateix. Aquestes característiques fan que sigui un dels productes estrella del món del bricolatge casolà, així que t’animem a provar-ho.

Fàcil de rentar, antiestàtic (evita l’acumulació de càrregues elèctriques), impermeable i compatible amb sistemes de climatització de sòl radiant, són uns dels avantatges del sòl vinílic.

Existeixen diferents gammes de resistència, de colors i efectes, com per exemple imitacions de fusta i marbre, rajoles antigues o decorades estil vintage. Pots escollir el que millor complementi el mobiliari de casa teva i a continuació, t’expliquem pas a pas com col·locar-lo:

Passos per col·locar el sòl vinílic

Abans d’aplicar el sòl, els experts aconsellen posar una capa de morter autoanivellant abans d’enganxar el vinil, ja que facilitarà que es pegui millor i ajudarà a anivellar i preparar la superfície.

  1. Per començar a enganxar, l’ideal és des d’un cantó de 90º i seguint la forma del sòcol de sòl. Pots ajudar-te amb un cúter per desfer-te dels trossos sobrants i preparar les formes corresponents que necessitis.
  2. Per pegar el sòl vinílic, l’únic que s’ha de fer és retirar la part protectora i llavors, enganxar… Així de fàcil!
  3. Pressiona de manera constant d’un cantó a l’altre de l’adhesiu per evitar imperfeccions per l’entrada d’aire.      
  4. Per acabar de perfeccionar el resultat, pots optar de posar un rodapeu per a que l’acabat sigui encara més natural.

Tu decideixes!

Renova el sòl de casa i escull entre infinitats de decoracions que donaran un aspecte nou i modern al teu racó preferit.

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *