Canvi d’estació = Canvi d’armari

Comparteix

Amb la tardor a les portes, ha arribat el moment de guardar la roba d’estiu i treure de les caixes la roba més apta per a les temperatures fresques. Normalment, afrontar el canvi d’armari és una tasca que, només de pensar-hi, ja es fa avorrit. Però amb uns quants consells, canviaràs la mandra per l’acció.

  1. PLANIFICA: fer el canvi d’armari no és difícil, però requereix temps i paciència. T’aconsellem escollir un dia en concret per fer-ho, en el que puguis dedicar-hi el temps que faci falta.
  • BUIDA L’ARMARI: treu tota la roba de l’armari, així com sabates i accessoris i trasllada-ho tot sobre una superfície en la que puguis tindre tot a cop d’ull. D’aquesta manera, apreciaràs quanta roba tens, a més de quant espai ocupa. També podràs veure ràpidament allò que ja no et poses o que ni recordaves que tenies. És útil fer-ho una vegada durant cada estació.
  • EL QUE NO VULGUIS, DONA-HO: si fa temps que no et poses una peça de roba, el millor que pots fer és donar-ho a altres persones que li puguin donar una segona vida. És el moment perfecte per prioritzar les peces que formen part del teu dia a dia i desfer-te de les que ocupen un espai innecessari.
  • CLASSIFICA PER CATEGORIES: el que definitivament et quedes divideix-lo per categories, és a dir, segons unes característiques concretes: per color, tipus de peça, teixit, forma… D’aquesta manera, serà més fàcil escollir els conjunts diaris.  
  • ORGANITZA L’ARMARI: defineix els espais de l’armari segons la utilitat de la roba, per exemple, roba de treball, esportiva, per estar a casa… Per tenir tota la roba a la vista, penja una peça de roba per penjador, sobretot aquelles més delicades o fàcils d’arrugar. Un bon criteri d’ordre és col·locar allò més pesat i fosc a l’esquerra i el més lleuger i clar, a la dreta.
  • GUARDA LA ROBA D’ESTIU: tot el que preservem fins al pròxim canvi d’armari ha d’estar net i ben doblegat. Recorda etiquetar les caixes per saber que hi ha al seu interior i introdueix bossetes d’herbes aromàtiques o sabonetes que desprenguin bona olor perquè cada vegada que les obris, la seva agradable olor t’embolcalli.

Una vegada hagis fet el canvi d’armari, escull el teu look més tardorenc i surt a gaudir d’aquesta temperatura agradable!

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *