Lleida acull, per primera vegada, el Campionat de Catalunya de Natació Artística

Comparteix

Organitzat pel Club Natació Lleida, se celebrarà aquest cap de setmana, amb la participació de 438 nedadores

REGIDORIA D’ESPORTS I ACTIVITAT FÍSICA

Les instal·lacions del Club Natació Lleida acullen el pròxim dissabte i diumenge (dies 19 i 20) el Campionat de Catalunya de Natació Artística, amb 438 nedadores de 14 clubs catalans que competiran en les modalitats de duet i rutina d’equip. És el primer cop que aquesta competició té lloc a la demarcació de Lleida i ho fa en el marc de la celebració del centenari de la Federació Catalana de Natació.

Hi haurà el Campionat de Rutines per grups d’edats (aleví, infantil, júnior i sènior) i el Campionat de Catalunya Benjamí. Les competicions, de les diferents categories, s’estructuraran en tres sessions: dissabte (09.30 i 16.45 h) i diumenge (9.35 h). Les mesures sanitàries vigents fan que la competició es desenvolupi sense públic presencial. Per donar visibilitat a la competició, es podrà seguir en streaming aquí.

El regidor d’Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, ha assistit a a presentació, que s’ha fet a la Diputació de Lleida, amb la diputada Mercè Carulla; el president del Club Natació Lleida, Josep Maria Talavera, i el delegat territorial de la Federació Catalana de Natació a Lleida, Carles Mas. També hi ha estat present el representant territorial de l’Esport a Lleida, Joan Segura. 

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *