Bona imatge en el debut ACB

Comparteix

El Hiopos Lleida va debutar a l’ACB amb molt bona imatge davant el Casademont Zaragoza, malgrat acabar perdent en la pròrroga per 101-91. Els lleidatans van demostrar caràcter i resistència en tot moment, i tot i no aconseguir el triomf, es van guanyar el respecte dels rivals.

El partit va començar amb el Lleida mostrant un gran nivell competitiu. Liderats per Luka Bozic, els visitants van arribar a tenir un avantatge de set punts durant el primer quart. La primera meitat del partit es va caracteritzar per la igualtat, i tot i que el Casademont dominava el rebot, els lleidatans van mantenir-se ferms gràcies a l’encert en el tir exterior, arribant al descans amb una lleuger avantatge de 38-39.

El tercer quart va ser un moment clau per al Hiopos Lleida. Amb una sèrie de triples de Kenny Hasbrouck i una gran actuació d’Edo Muric, els visitants van aconseguir la seva màxima diferència (55-66). No obstant això, el Zaragoza va ajustar la seva defensa i, amb la contribució de Dubljevic, van reduir la distància a només quatre punts abans de l’últim període. En l’últim quart, el Lleida va lluitar fins al final. Quan semblava que els locals es quedaven amb la victòria, un triple decisiu de Bropleh va empatar el partit a 87, i l’equip va forçar la pròrroga. Malauradament, el cansament i les errades en atac van condemnar el Lleida en el temps extra, on només van poder anotar quatre punts, quedant-se el triomf a Zaragoza.

Tot i la derrota, el Hiopos va deixar una gran imatge en el seu primer partit a la màxima categoria, mostrant que són capaços de competir contra rivals d’alt nivell. El pròxim repte serà contra el Barça, on esperen millorar aquest inici tan prometedor