Bolsos La Parada, escoltem al client i oferim qualitat

Comparteix

Ubicats en un emplaçament mític de la zona comercial de Lleida, al carrer el Carme. En un dels milers passejos pel centre us haureu parat a contemplar el seu aparador. I és que des del 1939, La Parada compta amb una exposició completa de tot tipus de complements. Es tracta d’un establiment de caràcter familiar que des dels seus inicis s’ha involucrat en fomentar el comerç local amb la major dedicació i afecte, prioritzant la qualitat i l’atenció acurada cada dia. 

Entre la varietat dels seus articles busquen la manufactura nacional i les millors marques internacionals amb marroquineria (moneders, carteres i clauers), targeters, cinturons, bosses, paraigües, guanys, maletes i portadocuments, així com barrets, boines i gorres. 

Una botiga mítica al cor de Lleida que recordaràs per tenir una exposició espectacular de complements

 

A La Parada  sempre busquen les tendències de la temporada però, a la botiga, també hi trobaràs els clàssics de tota la vida. 

Per a la tornada a la rutina, no dubtis en acudir a la botiga, us atendran amb una atenció personalitzada i us ajudaran a trobar l’article idoni per cobrir completament amb les vostres necessitats, sempre complint amb disseny i funcionalitat.

Actius a les xarxes socials (facebook i instagram) on exposen les últimes tendències i articles de la botiga. Segueix-los i no et perdis les novetats de La Parada.

 

 

En definitiva, bolsos La Parada  és tradició i ganes de treballar per continuar fent créixer el comerç local i que no es perdi l’essència de comprar físicament i de sentir el tracte proper per part dels seus propietaris.

Si estàs en cerca d’alguna peça clau, apropa’t a La Parada i exposa el que desitges, segur que aconsegueixen l’article idoni per a tu.

 

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *