AUTOHIPNOSIS

Comparteix

Parlar de certs temes, en moltes ocasions, crea diversitat d’opinions, però, abans de donar el nostre punt de vista cal estar ben informat sobre allò que dialoguem.

Segurament, si us diem la paraula hipnosis, ràpidament us ve al cap un escenari amb un mag que ha fet sortir un voluntari al que sotmet a fer moviments o sons fora del normal. Però la hipnosis va més enllà, és més complexa i la podem introduir per millorar en nostre dia a dia.

La hipnosis és un estat de relaxació en què la ment conscient passa a un altre estat, és a dir, inconscient o profunda obrint pas a parts del coneixement que no treballem en general. Un dels funcionaments de la hipnosi és acceptar noves formes de pensar i actuar, les quals poden ser beneficioses, tant a curt com a llarg termini. Ajuda a generar un canvi positiu en un individu, ja que s’acostuma a deixar la ment relaxada i deixant de banda tot allò inapropiat, com per exemple, els prejudicis.

La hipnosis creada de forma correcta per un professional és capaç d’ajudar a les persones aconseguir els seus objectius.

Dins la hipnosis hi ha la autohipnosis, aquesta coneguda per ser un sistema de relaxació autoinduïda que ens permet connectar amb el subconscient, per introduir canvis desitjats a la nostra ment. És una tècnica per aplicar-se a si mateix mitjançant les estratègies hipnòtiques encaminades a aconseguir un objectiu concret, ja sigui la realització o millora personal, canvi d’hàbits o l’alliberació d’addiccions. Amb ella podem programar la nostra ment subconscient mitjançant suggestions que ens ajudin aconseguir un canvi d’hàbits d’una manera fàcil que si treballem només la ment conscient. Per aconseguir el màxim rendiment d’aquesta tècnica només cal practicar-la de manera repetida i constant. La autohipnosis es basa en la teoria de què les conductes s’arrelen per repetició fins que s’introdueixen al cervell i a les nostres vides quan són assimilades pel subconscient.

Aquesta tècnica és millor que ens l’ensenyi un professional qualificat, perquè ens ajudi a dur a terme de manera correcta els diferents exercicis i que així sigui efectiva. Tot té un camí, un esforç per tal d’aconseguir els objectius, com ja sabem hi ha poques coses que siguin immediates.

“ La autohipnosis ens ajuda a canalitzar els objectius, però no és una fórmula màgica que picant de mans deixis de tenir pensaments negatius, per exemple. Ens pot ajudar a millorar l’autoestima, a millorar processos d’ansietat i inclús al control del dolor si la treballem adequadament”

Posts relacionats
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *